Milly Boele zou Sander Vreeswijk genoemd hebben in telefoongesprek | Niet!

Volgens ‘bronnen rondom het onderzoek’ in de zaak Milly, zou Milly in het laatste telefoongesprek tegen haar moeder gezegd hebben dat Sander Vreeswijk met een katje op zijn arm voor de deur staan. Eerder bracht de politie naar buiten dat zij had gezegd ‘dat er een meneer’ voor de deur stond. later zei de politie dat zij had gezegd ‘een buurman’ en nu zou zij de naam van Sander Vreeswijk daadwerkelijk genoemd hebben.

Het openbaar ministerie in Dordrecht ontkent echter en zegt ‘hoogst verbaasd’ te zijn. “Ze heeft alleen gezegd dat een buurman voor de deur stond”, aldus een woordvoerster.

Dit werd bevestigd door de familie Boele volgens de familie heeft Milly in het laatste telefoongesprek met haar moeder niet V.’s naam genoemd, maar gezegd dat ‘de buurman met de kat voor de deur stond.’ 

Het blijft echter vreemd dat er met Vreeswijk, hoewel hij praktisch naast Milly woonde, pas als laatste nog gesproken moest worden. Vreeswijk gaf zichzelf aan vóór dat gesprek.

Update 27 maart 2010: Inmiddels is  bekend gemaakt dat Milly seksueel is misbruikt. Heel Nederland verwachtte dit eigenlijk al. Het betreft een detail dat in andere zaken, waarbij geen politieman betrokken is, gewoonlijk al eerder wordt vrijgegeven.

Advertisements