Joran zal worden bijgestaan door 3 advocaten

Joran van der Sloot komt waarschijnlijk in September dit jaar voor de rechter. Hij zal daarbij worden bijgestaand oor 3 advocaten. Het gaat om zijn Peruaanse advocaat: Maximo Altez Navarro, een niet nader genoemde buitenlandse advocaat en Joran’s Amerikaanse advocaat Joseph Tacopina (foto). Tacopina stond hem al eerder bij in de zaak Holloway in Amerika. Tacopina is ook de advocaat die Michael Jackson bij stond bij en vrijpleitte van de beschuldigingen van kindermisbruik in 2005.

De 3 advocaten zullen naar verluidt vrijspraak eisen omdat het volgens hen nog heel goed mogelijk is dat er een derde in het spel is. Die optie is door de volgens Jorans huidige advocaat Maximo Altez afgedwongen bekentenis nooit verder onderzocht. Een gokmaatje van Van der Sloot (Bedoeld wordt: Elton Garcia (35) ) zou Stephany net zou goed kunnen hebben omgebracht.

Tacopina verbaast zich er ook over dat Stephany pas na drie dagen dood op de hotelkamer werd gevonden, terwijl en voldoende beelden zijn van bewakingscamera’s waar ze op staat en ze direct de avond van de moord al als vermist werd opgegegeven.

Advertisements